Reviirin raja

Reviirin raja on Viimeisen vieraskirja. Täällä ei ole mitään muita sääntöjä kuin sivuston omat säännöt, sekä hakemukset ja ostokset menevät leiriin, tarinat tarinoihin ja pulinat kielten vaihtoon.

Linkinvaihtolaiset

7 vastausta artikkeliin “Reviirin raja

 1. Hei, soturin sydämen roolipeli täällä, ilmoittelisin, että ryhdymme mielellämme linkinvaihtoon! Teidät on nyt lisätty linkinvaihtajiin meidän sivuillamme, ja toivomme, että linkki ilmestyy myös tänne pian ^^
  Mukaavaa viikonloppua, Soturin sydämen ylläpito

  Tykkää

 2. (Vieraskirjaa saati sitten mainospostia en ihan nyt löytänyt.. Sivut taitavat olla kesken? Voitte poistaa tämän mikäli se häiritsee!)

  Hei, sinä lukija!

  Oletko kiinnostunut täysin uuden roolipelin tukemisesta ja sen kehitykseen osallistumisesta? Oak Ridge on aloittelijaystävällinen ja vieraskirjapohjainen susi- ja koiraroolipeli, jonka aktiiviset ylläpitäjät etsivät kiinnostuneita liittyjiä! Pelin maailma ei ole vielä loppuun rakennettu ja pelaajien osallistuminen sen muokkaamiseen on täysin sallittua ja suositeltavaa.

  Oak Ridgen juoni perustuu post-apokalyptisen fiktion tapaiseen tulevaisuuteen 2200-luvulla. Ihmiset ovat onnistuneet tuhoamaan koko maapallon ja viimeiset tunnetut henkiin jääneet kasvit sekä eläimet piiloutuvat Yhdysvaltojen hallituksen luoman kuvun alle. Hallitus ottaa diktatuurimaisen otteen kansalaisistaan armeijan avulla ja teettää epäinhimillisiä kokeita koiraeläimillä niiden geenien mutta myös ihmisten olojen parantamiseksi. Onnistuneimmat koe yksilöt päätyvät kyborgimaisiksi sotilaskoiriksi ja loput jätetään kitumaan koe-eläimiksi. Jotkut onnekkaat koirat kuitenkin onnistuvat karkaamaan hallitukselta ja löytävät tiensä kulkukoirien joukkoon, jotka taistelevat pysyäkseen hengissä likaisilla kaduilla.

  -Artemis ja Nemesis, Oak Ridgen ylläpito
  https://artemisofepheus.wixsite.com/oak-ridge

  Tykkää

 3. Sorry, kun tulee näin äkkiä. Mutta IRL elämäni takia minulla ei ole tänne aikaa, joten eroan. Leijonankarjaisu voi jäädä npc:ksi.
  Hyvää kesää!
  -Soturi123

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: